Storm & Skye genomineerd!

Geweldig nieuws! Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat is genomineerd voor de Tabby Awards, een prestigieuze prijs voor de beste tablet apps.

Een internationale jury, bestaande uit onafhankelijke app professionals, heeft de inzendingen de afgelopen weken beoordeeld en heeft ze op basis van een aantal selectiecriteria gewaardeerd. Het selectieproces, onder toezicht van juryvoorzitter Otto Toth, Tech Director van The Huffington Post in New York, resulteerde in een short list van 98 genomineerden in verschillende categorie├źn.

Storm & Skye en het Geheim van de Autowasstraat is samen met drie andere apps genomineerd in de categorie Kids Over 6. De juryleden zullen in de laatste beoordelingsronde, in elke categorie, de beste tablet app aanwijzen als Tabby Awards winnaar.

Tegelijk met de juryronde kun jij ook laten weten welke app jij de beste vindt! Tabletgebruikers van over de hele wereld worden uitgenodigd om, uit de lijst van genomineerden, een Tabby Awards Users’ Choice toe te kennen aan de beste app, vanaf nu tot 14 juni.

Help ons deze User’s Choice Award te winnen door op deze link te klikken en op Storm & Skye te stemmen. Bedankt!